Left Header

אטרקציות לאירועים פרטיים,עסקיים,בר מצווה,יום הולדת

Right Header


בר ממתקים

לפרטים התקשרו
052-4606888
או מלאו את הטופס

הינך נמצא כאן

דף הבית » בחירת קייטרינג לאירוע

בחירת קייטרינג לאירוע

התפריט הקולינרי באירוע שלכם יקבע את שביעות הרצון של האורחים. כדי להבטיח אירוע ברמה גבוהה תצטרכו לבחור היטב חברה שמתמחה באוכל טרי, טעים וחם. בנוסף, כדאי שתדעו איך להתאים את התפריט לקהל היעד. הנה המדריך המלא

אירוע פרטי ועסקי מחייב בחירה של תפריט קולינרי עשיר. כל אורח שמגיע לאירוע מצפה לאכול טוב והוא יכול גם לזהות את רמת ההשקעה. מבחינתכם בתור בעלי השמחה, השאיפה העיקרית צריכה להיות שביעות רצון גבוהה של האורחים. כדי להשיג את המטרה הזו תצטרכו לדעת איזה מנות לשלב בתפריט ועל מי להטיל את האחריות.
אלו הטיפים החשובים לבחירת חברה שמתמחה בשירותי קייטרינג לאירועים:
א. קבלו המלצות מלקוחות קודמים – בקשו מנציגי החברה למסור לכם פרטים של לקוחות קודמים. צרו קשר עם אותם לקוחות ונסו לשאול אותם על החוויה שלהם. קחו בחשבון שנציגי החברה תמיד ימסרו לכם פרטים חיוביים, אך הם לא תמיד יחשפו את מה שמתרחש מאחורי הקלעים. הדרך היחידה לדעת האם החברה עומדת בזמנים ובהתחייבויות היא לשמוע את הרשמים של לקוחות אחרים.
ב. הגיעו לאירוע ניסיון – אין סיבה שתטעמו את האוכל רק באירוע שלכם. אל תתפשרו גם על ארוחת טעימות שמוזמנת מראש, והגיעו לאירוע ניסיון. כך תוכלו לבחור שירות קייטרינג שכולל מלצרים ברמה גבוהה, סדר וארגון, הקפדה על היגיינה ועוד. אירוע ניסיון הוא הזדמנות לבחון את שירותי החברה בזמן אמת.
ג. השוו מחירים – הטעות הנפוצה ביותר היא לחשוב שהאוכל היקר הוא זה שבהכרח הטוב ביותר. אתם צריכים להשקיע בהשוואת מחירים ולהבין קודם כל מה המחיר המקובל בענף. כך תדעו כמה אתם אמורים לשלם על מנה בחתונה, בבר מצווה, בבת מצווה, בברית או בכל אירוע אחר. השתמשו בנתונים האלה כדי לבחור חברה מקצועית ואמינה שלא תנצל את חוסר הידע שלכם.

איך מתאימים את התפריט לאורחים?

בחירת שירותי קייטרינג מחייבת אתכם לקבל מספר החלטות. ראשית, אתם צריכים להתאים את התפריט לקהל היעד והאורחים. מלבד כמויות, חשבו מה הקהל שלכם אוהב לאכול והאם יש טעם להשקיע בתפריט חלבי או בשרי. בני משפחה מבוגרים בדרך כלל לא מזדהים עם תפריט חלבי, בעוד אירוע צהריים הוא דווקא הזמנות טובה להגיש פסטות, כריכים וסלטים קלילים.
שנית, התאימו את התפריט גם לעונות השנה. זכרו שעונות השנה משפיעות על טריות חומרי הגלם ועל הציפיות של האורחים לאוכל מסוים. אין טעם להגיש מרק באירוע שמתקיים באוגוסט, או לשלם תוספת מחיר על קינוחי גלידה בגן אירועים פתוח בינואר. התייעצו עם נציגי החברה בכל מקרה של התלבטות ואל תקבלו את ההחלטות לבד.
לבסוף, בחרו תפריט ומנות שאתם אוהבים. אם אתם תשמחו באירוע שלכם, כל האורחים יידבקו באנרגיות והחוויה המשותפת תהיה מוצלחת וכמובן בלתי נשכחת.